TAPIJTSNIPPERS

Tapijtsnippers zijn dikkere en grotere snippers met een gemiddelde oppervlakte van 5cm². Ze zijn vervaardigd uit tapijt (meestal uit de auto-industrie) en hebben een grijze/zwarte kleur. 

Doordat de oppervlakte van de snipper groter is geeft hij onnoemelijk veel draagkracht en draineert hij toch het water. 

Het is optimaal om tapijtsnippers te gebruiken in longeerpistes, paddocks en trainingsmolens. Ook worden ze in pistes gebruikt voor dressuurdoeleinden en voor recreatief gebruik.

Tapijtsnippers kunnen tegen 5 kg per m² vermengd worden met drainagezand of ze kunnen ook gebruikt worden zonder zand tegen 10 kg per m².

Het grote voordeel is dat tapijtsnippers niet bevriezen en u hierdoor steeds gans de winter uw paarden in de paddock kan zetten of eventueel longeren.

TAPIJTSNIPPERS STEEDS OP VOORRAAD!

Wij zorgen er steeds voor om voorraad te hebben. Al dan niet zullen de tapijtsnippers binnen de week voor u gefabriceerd worden.

De pure tapijtsnippers zijn verpakt in balen van circa 150 tot 185 kg. Tapijtsnippers met een kunststof laagje aan 1 zijde wegen tot 550 kg per baal. 

De leveringstermijn en de manier van afladen worden steeds met de klant besproken. 

Geopat
Geopat
Geopat
Geopat
Geopat
Geopat
Geopat
VERWERKING TAPIJTSNIPPERS

De balen tapijt worden verdeeld in de piste en dienen handmatig uit elkaar gedaan te worden. De tapijtsnippeers worden zorgvuldig verdeeld over de piste. Dit gaat het makkelijkst met een riek.

Indien gewenst kan men de snippers na afloop nog eens aanwalsen met een wals.

KWALITEIT

De tapijtsnippers zullen bij u thuis aangeleverd worden in samengeperste balen.  De ervaring heeft Ivan Peeters de gepaste kennis gegeven en het inzicht om zeer selectief te werk te gaan. Enkel de hoogste kwaliteitsnormen worden aan u verkocht. Al onze tapijtsnippers zijn in orde met de milieuwetgeving en werden getest door OVAM.

SERVICE

De service die Ivan Peeters u biedt is moeilijk te verwoorden. Wij kunnen het enkel maar bewijzen nadat uw bodem door ons is aangelegd. De honderden tevreden klanten, het internationale karakter van ons product en het succesverhaal van GEOPAT® zijn ons visitekaartje. De ervaring en de know-how zijn onze sterke punten... Maak hier gebruik van!

WAAROP U MOET LETTEN...

Er zijn twee soorten tapijtsnippers in de handel:

  • snippers met aan beide zijdes tapijt
  • snippers met aan één zijde een laagje plastiek of schuimrubber

De snippers met een kunststof laagje komen eveneens uit de auto-industrie en kunnen ook dienen. Hun gewicht ligt enkel veel hoger, waardoor deze balen zwaarder en groter zijn.

Tapijtsnippers kunnen ook los uit een container gestort worden, wat die verpakkingskosten uitbespaard. Hiervoor moet de piste toegangekelijk zijn met een grote vrachtwagen. 

Geopat Geofibres Cofibres Tapijt Video's Vragen Zandanalyse Eigen aanleg piste referenties
Meer informatie of een offerte? Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten