Een SLEEP voor iedere piste
Professionele TRAININGMOLENS
Vaste en veerkrachtige BODEMS
De echte GEOPAT GEOFIBRES COFIBRES
STALMATERIAAL

GEOPAT

EEN PAARDENSPORTBODEM VOOR IEDERS BUDGET

Een goede bodem is niet zo evident. Wel als je aan de bron zit... bij één van de ontwerpers van de geo-bodemtechniek. Ivan Peeters was één van de grondleggers van het systeem waarbij bepaalde geovliezen gemengd werden met speciaal daarvoor geselecteerde zandsoorten. In het begin was het testen en zoeken, maar in samenwerking met gerenommeerde bedrijven werden al snel uitzonderlijke resultaten geboekt. Wij praten nu over 1992, m.a.w. de toepassing van de geotextielvliezen is al 27 jaar een wezenlijk onderdeel van de paardensportbodems.


Hieronder filmpje : Hoe werk ik zelf mijn piste in met Geopat®

 

 

KENNIS DOOR ERVARING

Door de jaren heen werden er in België honderden bodems aangelegd en verspreidde de geotechniek zich verder naar andere landen. Dit succes leidde ook tot een know-how die onbetaalbaar is geworden. Niet enkel de geovliezen zijn belangrijk, maar ook de gebruikte zandsoorten spelen een belangrijke rol! Ivan Peeters is de bodemaanlegger die zowel de juiste geovliezen combineert met het juiste zand. Klanten kunnen bij Ivan terecht om hun zand te laten analyseren.

 

EEN GOEDE BODEM IS DUUR, DOE HET DUS EENMAAL GOED!

LAAT U VOORAF GOED INFORMEREN!!

Een paardensportbodem is duur en het is daarom zeer belangrijk dat u de juiste grondstoffen aankoopt. Laat u niet misleiden door goedkopere producten, want een goedkope bodem zou wel eens veel geld kunnen kosten.

Meer informatie of een offerte? Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten