Over ons

Ivan Peeters werd geboren in 1971. Tijdens zijn legerdienst kwam hij in contact met trainingsmolens. Al gauw maakt Ivan Peeters deel uit van een montage ploeg, die over de ganse wereld bekend werd voor het plaatsen van trainingsmolens. Als tweede product werd toen van start gegaan met GEOPAT, een eigen ontwikkeling waarbij Ivan Peeters een belangrijke rol speelde.

Vooral Ivan moest zich bezighouden met het selecteren van de zandsoorten, het aanleggen van de paardesportbodems en het zoeken naar mogelijke mengtoepassingen. Ivan heeft vanaf zijn jeugd zelf paarden gehad. Dit maakte het natuurlijk eenvoudiger om te weten wat nodig is om een goede paardesportbodem samen te stellen. Het is deze knowhow die u nu kunt gebruiken. Ivan Peeters zal u uiteraard graag adviseren bij de aankoop van de juiste toplaag en eventuele mogelijkheden voor de aanleg van uw bodem.

Samen met zijn vrouw Linda Rutten verdelen zij nu Geopat door gans Europa en met honderden tevreden klanten waar zij persoonlijk leveren en de nodige service bieden.

Verder zijn zij ook verdeler van trainingsmolens over gans belgie van de Molenkoning en hun uit de hand gegroeide hobby, stuntteam the Thunderguys, wereldwijd bekend.