Goed om te weten

Ons product is misschien iets duurder dan andere producten die worden aangeboden op het internet. Waarom?

Onze geopat is een getrokken materiaal van een ongeweven geotextieldoek. Het is onder de juiste temperatuur geproduceerd, zodat het dus geen harde laag heeft zoals vele andere producten. Een getrokken materiaal neemt meer vocht op, blijft kleven aan elkaar en aan het zand wat een gesneden product niet doet.

In onze balen zit geen rest materiaal of stof zodat de balen zwaarder worden, maar u krijgt een puur zuiver product met de nodige milieu attesten. Ons materiaal is van de beste kwaliteit en onze balen bevatten geen andere producten zoals bv.: katoen, gordijnenstof, boomwol , viscose of andere vergaanbare materialen. Het is niet als een snipper wit is dat het de juiste kwaliteit is.

Onze balen zijn zeer goed verpakt zodat ze makkelijk transporteerbaar zijn en geen problemen geeft met lossen bij de klant, elke baal is afzonderlijk verpakt en gewogen. De balen kunnen dus handmatig afgeladen worden. Het leveren gebeurd door ons persoonlijk zodat we u nog de nodige informatie kunnen geven.