Bodemslepen

Ivan Peeters biedt zijn klanten een sleep aan die door diverse bodemaanleggers ontwikkeld is. Deze is in diverse breedtes verkrijgbaar, ook de kleur en galvanisatie kan op bestelling gekozen worden. Onze slepen hebben een systeem zodat de sleep achter de tractor meedraait. Hierdoor kunnen we dieper in de hoeken van de piste komen alsook makelijker tussen de hindernissen in een springparcours slepen. Een Rol zal de bodem extra aan drukken (deze kan ook nog met water gevuld worden voor extra druk)

Slepen en onderhoud

Een geopat bodem is vrij makkelijk in zijn onderhoud, Ook al is er minder onderhoud aan dan een traditionele zandbodem moeten toch alle bodems tijdig onderhouden worden.

Een geopat bodem neemt 7 tot 20 % vocht op en zal dit voor een lange tijd vast houden, afhankelijk van de temperatuur. Toch moet elke bodem tijdig besproeid en gesleept worden, om hem dan ook te voorzien van dat vocht.

Slepen is eigenlijk vrij makkelijk omdat er niet zoveel oneffenheden ontstaan op onze bodems, hem egaliseren en vlak houden is dan ook het enige wat er moet gebeuren. Daarvoor dienen we een bodemsleep te gebruiken waar geen zware en lange tanden aan zijn want onze bodems zijn zelden te hard en blijven veerkracht geven.

Als service voor onze klanten bieden wij de ideale bodemslepen te koop aan. Voor meer info kan u terecht op: bodemslepen.be